Ποιοι είμαστε

Στην Piccanta συνεχίζουμε την οικογενειακή παράδοση από το 1975

Παράγοντας πλούσια γκάμα προϊόντων όπως Sauces, Dressings & Dips, Μαγιονέζα, Κέτσαπ, Μουστάρδα που απευθύνονται σε ξενοδοχειακές μονάδες, Caterings, αλυσίδες εστιατορίων, Burgers, ψητοπωλείων, Super Markets & καταστήματα Delicatessen.

Ακολουθούμε τις σύγχρονες γευστικές τάσεις και δημιουργούμε νέες ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Οι εξειδικευμένες γνώσεις μας, το μεράκι και η αδιάκοπη έρευνα για εξέλιξη, μας χαρακτηρίζουν και μας διακρίνουν. Επηρεασμένοι από την πλούσια Μεσογειακή κουζίνα χρησιμοποιούμε αγνές πρώτες ύλες. 

Προάγουμε την υγιεινή διατροφή με προϊόντα χαμηλά σε λιπαρά, Vegan, χωρίς γλουτένη και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Η ευελιξία μας,
μας οδηγεί στην κορυφή.

Πρόκληση για εμάς στην Piccanta, αποτελεί κάθε τι καινούργιο!

Από την αρχή έχουμε στοχεύσει στην ανάπτυξη της εταιρείας μας με την ευελιξία του τρόπου παραγωγής. Διακρινόμαστε για την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση στη δημιουργία διαφορετικών Sauces & Dressings, σύμφωνα με το ρεύμα της εποχής αλλά και των απαιτήσεων των συνεργατών μας! Προσφέρουμε ιδανικές λύσεις και αμέτρητες επιλογές σε κάθε επαγγελματία του χώρου εστίασης! Το δίκτυο διανομής μας, καλύπτει όλη την Αττική, ενώ η υπόλοιπη και νησιωτική Ελλάδα εξυπηρετείται μέσω των αντιπροσώπων μας.

Βασικό συστατικό
της επιτυχίας μας

αποτελεί το εργασιακό δυναμικό της Piccanta, το οποίο λόγω της πολυετούς εμπειρίας εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Τέλος, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η διαρκής αναβάθμισή του, παρέχουν την απαραίτητη ασφάλεια και σταθερότητα των προϊόντων.